محسن مومنی شریف در گفتوگو با روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: نکتهای که برای اغلب مجروحان جالب بود، این بود که هنرمندان به عیادت آنها آمدهاند. ما برای عیادت از مصدومان حادثه پیجر به اتاقهای مختلفی میرفتیم و از میان افراد متعدد سه تن به صورت مفصل با ما شروع به صحبت کردند.
وی یادآور شد: جانبازی که بینایی دو چشمش را از دست داده، روحیه بسیار خوبی داشت. او معتقد بود که جهاد انواع مختلفی دارد و همه ما در یک جهاد هستیم و یک گونه مهم و تاثیرگذار آن، کار هنری و فرهنگی است. این مجروح میگفت اگر شاعران نبودند چه بسا پیام نهضت امام حسین (ع) و قیام کربلا به گوش نمیرسید و فراموش میشد. او از این نظر توصیههای زیادی برای ما داشت.
مومنی شریف در ادامه از مجروح دیگری گفت که با شنیدن خبر عیادت هنرمندان حوزه هنری بسیار خوشحال شده و اظهار میکرده که در حوزه هنری دوره دیده است.
وی همچنین افزود: مجروح حادثه پیجر بسیاری از هنرمندان برجسته و مدرسان ما را به خوبی میشناخت و بویژه از شهید مرتضی آوینی یاد میکرد. او در سخنانش اظهار امیدواری میکرد که با خوب شدن حالش، مجددا به حوزه هنری بیاید.
مومنی شریف ادامه داد: فرد دیگری که تا حدی فارسی بلد بود، از این عیادت اظهار خوشحالی کرد و میگفت هر ساله در ماه مبارک رمضان، دیدار شاعران با مقام معظم رهبری را دنبال میکند و پیگیر است. او اشعار و قصیدههای بسیار زیادی هم از شاعران عرب حفظ بود.
وی در بخشی از سخنانش به دستاوردها و تاثیرات این عیادت اشاره کرد و سپس تاکید کرد: آنچه مهم بود و برای ما آموزشدهنده و الهامبخش بود روحیه مجروحان بود که خدا را بسیار نزدیک خود میدیدند. در بین مجروحان فردی وجود داشت با هیکلی ورزیده، او در حالیکه چشمش نمیدید بسیار شاکر خداوند بود و میگفت اینکه خداوند من را برای این مرحله و مقام انتخاب کرده، باید شکرگذار او باشم. ما چنین مواردی را در زمان جنگ دیده بودیم ولی برای جوانترها این نوع نگاه بسیار جالب بود. روحیه شهادتطلبی و دوستی با خداوند و پروردگار را ناظر بر همه اعمال و لحظات خود دیدن، اتفاقات بزرگی بود که ما در عصر حاضر شاهد بودیم.
مومنی شریف افزود: معتقدم ما از این دیدارها روحیه میگیریم، وقتی نوجوانی که چشمش را از دست داده «بِأَیِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ» میخواند و قرآن قرائت میکند، خیلی برایمان آموزنده است. آنها روحیه خوبی برای آینده دارند و به اینکه چه بخوانند تا برای کشورشان مفید باشند، میاندیشند، این موارد نشان میدهد که آنچه امام خمینی (ره) با عنوان فتح الفتوح انقلاب اسلامی از آن یاد میکرد، ادامه دارد و این بحث صرفا محدود به انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس نبوده بلکه از کشور فراتر رفته و این پیام به مکانهای دیگر هم رسیده و افراد متعددی در این مکتب پرورش یافتهاند.
وی در پایان گفت: اگر هنر ما بتواند و قدرت این را داشته باشد که انسان انقلاب اسلامی را معرفی کند، اتفاق بسیار بزرگی خواهد بود و فکر میکنم آینده دنیا را چنین افرادی رقم میزنند. شهید عزیز ما سیدحسن نصرالله یکی از نمونههای اعلای این گونه انسانها بود.
نظر شما